HBO tv műsor 06-24
vasárnap
01:20 Jupiter holdja
(dráma, sci-fi, 2017.) Illegális határátlépés közben lelövik Aryant, a szír menekültet. Csodával határos módon túléli, és levitációs képességre tesz szert. A fiú a lecsúszott, cinikus Dr. Sternhez kerül, aki a maga javára akarja fordítani a különös képességét.
03:25 Hemingway és Gellhorn
(dráma, romantikus, 2012.) Az HBO saját gyártású filmje a XX. század egyik nagy szerelmi történetét dolgozza föl. A kalandos életű író, Ernest Hemingway és Martha Gellhorn kapcsolatát, megismerkedésüktől kezdve, a szenvedélyes viszonyukon át a zajos házasságukig.
06:00 Dr. Dolittle 2
(vígjáték, családi, 2001.) Küldöttség érkezik, Dr. Doolittle-hoz, az állatok nyelvét értő orvoshoz, hogy segítsen megmenteni az erdőt a telekspekulánsoktól. Sikerülhet, ha találnak egy veszélyeztetett állatfajt. Ám a magányos medvelánynak párt is kellene találni.
07:30 Gólyák
(animáció, vígjáték, 2016.) Manapság a gólyák csomagokat szállítanak a netes árúszállító cégnél. Junior véletlenül beindítja a babagyártó gépet, és engedély nélkül készít egy kislányt. A következményektől félve Junor az ember barátjával próbálja eltüntetni a nyomokat.
09:00 Nagyfiúk
(vígjáték, családi, 2010.) 30 évvel a középiskola befejezése után találkozik az öt egykori barát. Ha már a kosárlabdaedzőjük temetésére végre összejött a csapat, kihasználják az alkalmat, és együtt töltik a hétvégét. A korosodó apákban felélednek a régi emlékek.
10:40 Éjféli látomás
(dráma, sci-fi, 2016.) A 8 éves Alton különleges képességgel bír, ami felkelti a vallási szekta és a kormány ügynökeinek figyelmét. Az apja értetlenül áll a képességei előtt, mégis mindent kockára téve segít neki, hogy beteljesítse küldetését, bármi legyen is az.
12:30 Anyu listája
(dráma, 2016.) Kate-nél mellrákot diagnosztizálnak, ám számára a család a legfontosabb. Egy ?Anya listájában?írja össze gondolatait, kívánságait és emlékeit, segítve a szeretett férfit, aki a legjobb életet biztosíthatja a gyerekeiknek, miután ő elment.
14:10 Dr. Halál
(életrajz, dráma, 2010.) Az HBO Emmy- és Golden Globe-díjas filmjében az alakításáért mindkét díjjal elismert Al Pacino kelti életre az eutanázia legalizálásáért síkra szálló patológust, Dr. Jack Kevorkiant, akit a bulvársajtó csak ?halál doktorként? emleget.
16:25 A 19-es asztalnál ülők
(vígjáték, dráma, 2017.) Eloise meghívást kap a barátnője esküvőjére. Annak ellenére elmegy, hogy nemrég szakított a lány öccsével. A bálterem hátuljában lévő 19-es asztalnál találja magát, ahol a nem kívánatos vendégek ülnek. Beszélgetni kezdenek egymással.
17:50 Jupiter holdja
(dráma, sci-fi, 2017.) Illegális határátlépés közben lelövik Aryant, a szír menekültet. Csodával határos módon túléli, és levitációs képességre tesz szert. A fiú a lecsúszott, cinikus Dr. Sternhez kerül, aki a maga javára akarja fordítani a különös képességét.
20:00 Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
(akció, 2016.) Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentőjével elszaladt a ló, nincs semmi és senki, aki féken tarthatná Supermant. Miközben egymásnak feszül a két gigász, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés tűnik fel a színen.
22:30 Westworld II/8.
(dráma, sci-fi, 2018.) 2016 szenzációja volt a sorozat, ami a mesterséges értelem hajnalán játszódott, és a bűnbeesés evolúcióját mutatta be egy olyan világban, ahol az ember minden vágyát kiélheti. Két évig kellett várni, hogy folytatódjék a sötét odisszea.
23:35 Öldöklő szerelem
(pszichológiai, thriller, 2017.) Az elvált Tessa azzal szembesül, hogy a férje, David megtalálta az új szerelmét, sőt, beköltözteti a régi otthonukba. Julia megpróbál beilleszkedni a feleség és mostohaanya szerepébe. Ám Tessa féltékenysége patológikus fordulatot vesz.
Mobil verzió - Desktop verzió
© TvMustra 2008-2015 - Tv műsor