National Geographic tv műsor 09-25
hétfő
00:00 Cenzúra nélkül
(Divathét-háborúk) Zord, sokat megélt háborús tudósítónk bemerészkedik a New York-i Divathét kulisszái mögé, hogy modellek, fényűző bemutatók, üres pompa és a sznob elit képviselői között tájékozódjon.
01:00 Pokol Szíriában: élet az Iszlám Állam árnyékában
Milyen a szíriai háború igazi arca? És milyen veszélyek fenyegetik a nyugati társadalmakat az ISIS és a többi terrorszervezet részéről?
02:48 Bekasztlizva külföldön
(Az álcázás mesterei) Amikor Samuel Leibowitznak ingyenes brazíliai nyaralást kínál egy barátja, a haszid zsidó fiatalember még semmit se tud a drogokról.
03:36 Alvilág Kft.
(Illegális szerencsejátékok) Amerikaiak milliói hódolnak szerencsejáték-szenvedélyüknek, amivel végtére nincs semmi baj, ám ezeknek a fogadási formáknak egy része illegális.
04:24 Alvilág Kft.
(Szexipar) Aki szexuális szolgáltatásokhoz akar jutni, ma már lehetőségek sokasága közt válogathat. Mehet hagyományos bordélyházba, befizethet speciális masszázsszalonokba is.
05:12 Lázadó vagyok
(Elítélve) 1972-ben Louis Moore afroamerikai emberjogi aktivista négymillió dollárra perelte Detroit városát a - szerinte - rasszista indítékú rendőrségi túlkapások miatt.
06:00 Légikatasztrófák
(amerikai, Mészárlás a Földközi-tenger felett) 1980. június 27.: az Itavia 870-es járata minden előzmény nélkül felrobban a Földközi-tenger felett.
07:00 Mérnöki találékonyság
(Japán szuperexpressz) A világ első nagysebességű vasútvonalát több mint 40 éve avatták fel Japánban, de a szerelvények közel 300 km/ó sebessége által máig a világ élvonalába tartozik.
08:00 Gazdálkodj koszosan!
(Közel a tél) A tél közeledtével hőseinknek egyre jobban meggyűlik a baja az elemekkel. A New York állambeli Hankockban az ítéletidő kis híján tönkreteszi Ray angolnacsapdáit.
09:00 Tökéletes ragadozók
( Nagy fehércápa) A sorozat hat tökéletes ragadozó és tökéletes prédaállat párharcát mutatja be lélegzetelállító felvételek segítségével.
10:00 Országút a pokolba
(1. rész: Új pokol, régi pokol) Jamie Davis kamionmentő-csapata ebben a téli idényben szétválik, és két különböző helyszínen segít a bajba jutott sofőröknek.
11:00 Szenzációs szerelők
(1. rész: Óceánjáró-karbantartás) Előfordul, hogy különleges berendezéseket különleges körülmények között, különlegesen rövid idő alatt kell megjavítani vagy átalakítani.
12:00 Legyőzhetetlen építmények
(Bay Bridge) Az új San Francisco-i Bay Bridge (Öbölhíd) az egyik legföldrengésbiztosabb híd a világon.
13:00 A Harmadik Birodalom titkai
( Heinrich Himmler) A Hitler legfőbb bizalmasai közé tartozó Heinrich Himmler személyisége sok szempontból máig rejtély a történészek előtt.
14:00 Apokalipszis: az első világháború
(Harag) 1914. június 28-án Ferenc Ferdinánd, az Osztrák-Magyar Monarchia trónörököse ellen merényletet követ el egy fiatal szerb nacionalista.
15:00 Pedig jó ötletnek tűnt
(19. rész) Az epizódból megtudjuk, hogy számtalan módon meg lehet sérülni és nevetségessé lehet válni görkorcsolyázás, nunjakuzás, és miniatűr motorkerékpárok meglovaglása közben.
15:30 Pedig jó ötletnek tűnt
(20. rész) Az epizódból megtudjuk, hogy számtalan módon meg lehet sérülni, amikor mellkassal egymásnak ugrunk egy barátunkkal, és amikor igénybe vesszük egy vízipark szolgáltatásait.
16:00 Szenzációs szerelők
(1. rész: Óceánjáró-karbantartás) Előfordul, hogy különleges berendezéseket különleges körülmények között, különlegesen rövid idő alatt kell megjavítani vagy átalakítani.
17:00 Légikatasztrófák
(amerikai, Mészárlás a Földközi-tenger felett) 1980. június 27.: az Itavia 870-es járata minden előzmény nélkül felrobban a Földközi-tenger felett.
18:00 Légikatasztrófák különkiadás
(3. rész: Ki vezeti a gépet?) A film a repülés tudományának kulisszái mögé tekint be néhány súlyos légibaleset ürügyén. Vajon mi vezetett ezekhez a katasztrófákhoz?
19:00 Mars - Utunk a vörös bolygóra
(Erősítés a Földről) Négy év telt el azóta, hogy a Daedalus legénysége megérkezett a Marsra, és megalapította Olympus Town nevű első települését. Most újabb misszió érkezik.
20:00 Pedig jó ötletnek tűnt
(9. rész) Az epizódból megtudjuk, hogy számtalan látványos módon meg lehet sérülni és nevetségessé lehet válni segway-ezés, terepbiciklizés és szkanderezés közben.
20:30 Pedig jó ötletnek tűnt
(7. rész) Az epizódból megtudjuk, hogy számtalan módon meg lehet sérülni és nevetségessé lehet válni hóba ugrás, vizespalack magasba dobálása és táncpartnerünk közelünkbe engedése közben.
21:00 Légikatasztrófák
(kanadai, Terror Egyiptom felett) Húsz perccel a Sharm El Sheikh-i repülőtér elhagyása után egy orosz turistákat szállító repülőgép a Sínai-félsziget sivatagos felszínébe csapódik.
22:00 Hitler - út a hatalomba
(A hatalom felé) Hitler 1924-ben többek közt ezt a gondolatot vetette papírra: A világot végül egy olyan hatalomnak kell irányítania, mely elutasítja a fertőződést, a fajok közti keveredést.
23:00 A Harmadik Birodalom építményei
(Hitler halálvonatai) A vasút fontos szerepet játszott Hitler céljai elérésében. A logisztikai szempontból rendkívül jelentős sínpárok egész Európát keresztül-kasul behálózták.
Mobil verzió - Desktop verzió
© TvMustra 2008-2015 - Tv műsor