HBO tv műsor 09-25
hétfő
01:10 Feltámadás
(amerikai, 2016.) Jézus keresztre feszítése után elterjed a hír, hogy a Messiás feltámadt, a holtteste eltűnt a sziklasírból. A hír eljut a római helytartóhoz is, aki megbízza Claviust, hogy járjon utána.
03:00 Fülledt utcák
(3. rész) David Simonnak legújabb sorozata az amerikai pornóipar felemelkedését, tündöklését és hanyatlását meséli el a múlt század 70-es éveinek elejétől a nyolcvanas évek közepéig.
04:05 Határtalan szerelem
(amerikai, 2004.) Dori és Mark első látásra egymásba szeretnek. Találkozásuk végzetes változást hoz az életükbe. A keményfejű, de felelősségteljes Mark zűrbe kerül, ami katasztrofálisan végződik.
06:00 Paul Sneijder új élete
(francia, 2016.) Lányának tragikus halála felnyitja a vezérigazgató Paul szemét, rájön, hogy a munkája már nem érdekli, a felesége csak bosszantja és megcsalja, a két fia pedig megveti őt.
07:55 Jack Reacher: Nincs visszaút
(amerikai, 2016.) Hazaárulással vádolják és letartóztatják Susan Turner őrnagyot, Jack Reacher régi egységének vezetőjét. Hogy bebizonyítsa ártatlanságát, kiszabadítja őt a a börtönből.
09:55 Monster Trucks - verdaszörnyek
(2016.) Tripp, a végzős középiskolás autómonstrumot épít roncsokból. Az olajfúró tornyon történt baleset földrengést idéz elő, és elszabadul egy földalatti lény.
11:45 Nagyvárosi történet
(2016.) Fenton első novellája nem aratott osztatlan sikert. A botrány miatt a fiatal író kénytelen volt elhagyni otthonát. Egy évvel később visszatér a városba, hogy visszaszerezze exbarátnőjét.
13:15 Kedves öcsém, facsiga
(2016.) Robbie egy sikeres, támogatott vak sportoló, de a bátyja, Bill aki miatt Robbie elveszítette a látását ismeri az igazi arcát is. Bill élete fordulóponthoz ér, amikor találkozik Rose-val.
14:45 Felvétel indul!
(39. rész) Foglalj helyet a rendezői székben!
15:15 Utazók
(2016.) Az Avalon űrhajó telepeseket szállít a távoli űrbe, ahol majd új életet kezdhetnek. Ám a programba hiba csúszik, és a számítógép felébreszti Jimet a hibernációból. A férfi a kihalt űrhajón találja magát.
17:10 Terápia
(6. rész) Ferenc gyors megoldást sürget a pánikrohamaira, András szerint viszont először az okot kell megtalálniuk. Miközben a politikus lányáért aggódik, kiderül, megvádolták valamivel.
17:40 Kerítések
(2016.) Troy Pittsburg egyik feketék lakta negyedében él, és kukásként dolgozik az 50-es években. A mindennapi kemény robot után a felesége és a barátai jelentik számára a másik világot.
20:00 Fülledt utcák
(3. rész) David Simonnak legújabb sorozata az amerikai pornóipar felemelkedését, tündöklését és hanyatlását meséli el a múlt század 70-es éveinek elejétől a nyolcvanas évek közepéig.
21:00 Nagypályások
(10. rész) Az HBO saját gyártású sorozata. A nyitó epizódban Spencer, a visszavonult futball-szupersztár mindent megtesz, hogy felépítse a jövőjét Miamiban.
21:30 Kib*zgatóhelyettesek
(2. rész) A sötét humorú sorozat egy amerikai középiskola hétköznapjaiba, két ember viszálykodásába nyújt bepillantást. Danny McBride és Walton Goggins a két főszereplő.
22:00 Menyasszony apró szépséghibával
(2016.) A politikus Roger családja tóparti házában vakációzik a barátnőjével, akinek meg akarja kérni a kezét. Ám a terve félresiklik, amikor találkozik leendő sógorával, Todd-dal.
23:35 A zátony
(ausztrál, 2010.) Kate és testvére Matt, valamint barátnője Suzie együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija, Luke és üzleti partnere, Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak.
Mobil verzió - Desktop verzió
© TvMustra 2008-2015 - Tv műsor